Dobrodošli na Islamski Sanovnik

Ovi uslovi korištenja (“Uslovi”) regulišu vaš pristup i korištenje web stranice Islamski Sanovnik, uključujući sve sadržaje, funkcionalnosti i usluge ponuđene na ili putem [Web adresa].

Prihvatanje Uslova Korištenja

Korištenjem ove web stranice, vi prihvatate i saglasni ste da ćete se pridržavati ovih Uslova. Ako se ne slažete s ovim Uslovima, molimo vas da ne koristite Islamski Sanovnik.

Promjene Uslova

Islamski Sanovnik zadržava pravo da izmijeni ili dopuni ove Uslove u bilo kojem trenutku. Sve promjene stupaju na snagu odmah nakon objavljivanja na web stranici.

Pristup i Korištenje Web Stranice

  1. Web stranica je dostupna za ličnu, nekomercijalnu upotrebu.
  2. Korisnici ne smiju koristiti web stranicu na način koji bi mogao oštetiti, onemogućiti, preopteretiti ili narušiti web stranicu.
  3. Neovlašteni pristup, prikupljanje podataka (npr., skidanje podataka u velikim količinama), mijenjanje web stranice i slične aktivnosti su strogo zabranjene.

Intelektualno Vlasništvo

Sadržaj na Islamskom Sanovniku, uključujući tekstove, grafike, logotipe, audio i video materijale, zaštićen je zakonima o autorskim pravima, zaštitnim znakovima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu.

Interaktivne Usluge

  1. Web stranica može nuditi interaktivne funkcije (npr., forumi, mogućnost slanja zahtjeva za tumačenje snova).
  2. Korisnici su odgovorni za bilo koji sadržaj koji objavljuju ili prenose na web stranici.
  3. Islamski Sanovnik ima pravo, ali ne i obavezu, da nadgleda, uređuje ili uklanja sadržaj koji se smatra neprimjerenim.

Ograničenje Odgovornosti

Islamski Sanovnik ne garantuje tačnost, potpunost ili korisnost informacija predstavljenih na web stranici i ne snosi odgovornost za bilo kakve greške ili propuste.

Kontakt

Za sva pitanja vezana za Uslove Korištenja, molimo vas da nas kontaktirate putem forme.