Uvod Dobrodošli na “Islamski Sanovnik“. Vaša privatnost nam je izuzetno važna. Ova politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo, štitimo i, u određenim slučajevima, dijelimo vaše osobne podatke kada koristite našu web stranicu.

Prikupljanje Informacija Prikupljamo informacije koje nam dobrovoljno pružate prilikom korištenja naših usluga, kao što su ime, e-mail adresa ili druge kontakt informacije. Također automatski prikupljamo određene informacije putem kolačića i sličnih tehnologija kada posjetite našu web stranicu.

Kolačići i Google Ads Naša web stranica koristi kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se pohranjuju na vašem uređaju. Koristimo i kolačiće trećih strana, kao što su Google Ads, za prikazivanje oglasa. Google koristi kolačiće za prikazivanje oglasa na osnovu vaših prethodnih posjeta našoj web stranici i drugim mjestima na internetu.

Korištenje i Dijeljenje Informacija Koristimo vaše informacije za pružanje i poboljšanje naših usluga, kao i za komunikaciju s vama. Ne prodajemo, trgujemo, niti na drugi način prenosimo vaše osobne podatke trećim stranama osim u skladu sa zakonom ili za potrebe pružanja usluga (kao što su Google oglasi).

Sigurnost Predani smo osiguranju sigurnosti vaših informacija. Primjenjujemo različite sigurnosne mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke.

Vaša Prava Imate pravo pristupiti, ispraviti ili izbrisati svoje osobne podatke koje imamo. Također možete ograničiti ili se usprotiviti obradi vaših podataka.

Promjene Politike Privatnosti Zadržavamo pravo da povremeno ažuriramo ovu politiku privatnosti. Promjene će biti objavljene na ovoj stranici.

Kontakt Za sva pitanja vezana za ovu politiku privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate putem kontakt forme.